Zoek

Onze AERFAST merken

SENCO - AERFAST - MILWAUKEE - GETRA - STINGER - CAMO

Hieronder vindt u een overzicht van alle handelsmerken die wij aanbieden, elk met hun eigen profiel en kracht. Gemeenschappelijk aan al onze merken is de hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren! De toegevoegde waarde van onze merkproducten schept bovendien een stabiele vertrouwensband tussen u, uw klanten, ons en onze partners; de ideale basis voor een jarenlange klantenrelatie!

 

AERFAST®

Ons eigen merk AERFAST biedt u een hoogwaardig, CE gemarkeerd productassortiment, waaronder nagel- en nietapparaten, schroevendraaiers, compressoren en de bijhorende verbruiksgoederen en accessoires. Onze apparaten staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

Link


Terrasbevestigingssysteem

CAMO MARKSMAN® PRO TERRASAANLEGSYSTEEM voor een terras zonder zichtbare schroeven! De twee montagepatronen op het PRO toestel zorgen ervoor dat u zonder het toestel te verplaatsen nauwkeurig en snel kan schroeven. Het CAMO systeem levert een prachtig, schroefvrij, blootsvoets-vriendelijk terras en vermindert oppervlakteversplintering!

Link


GETRA®

Het merk GETRA staat voor verpakking in de ruimste zin van het woord. GETRA biedt u niet alleen een breed assortiment van palletwikkelinstallaties, omsnoeringsmachines & toebehoren, maar ook lasercodeersystemen, inktjetprinters, etiketteersystemen en niet te vergeten een heel assortiment aan lijmapparaten & toebehoren. Gelieve voor meer informatie onze GETRA website te raadplegen:

Link


MILWAUKEE®

Het merk MILWAUKEE biedt u een omvangrijk productassortiment elektrisch gereedschap, dat staat voor kwaliteit en aan de hoogste eisen van elke gebruiker voldoet. Ook het gamma toebehoren van MILWAUKEE biedt u een breed assortiment van hoogkwalitatieve artikels.

Link


SENCO®

SENCO is wereldwijd een gevestigd merk, gespecialiseerd in nagel-, niet- en schroeftechnologie. SENCO produceert een breed programma van pneumatische, accugedreven, gas en elektrische apparaten met een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige verbruiksartikelen. SENCO biedt u voor vrijwel elke industriële en professionele toepassing het ideale apparaat!

Link


;