Zoek
Industrial
SQS55-Q SBM
  • SQS55-Q SBM

SQS55XP-Q SENCO Smart Boardmaster

De SENCO Smart BoardMaster is exact en een ideale & snelle technologie voor alle semi-industriële constructie toepassingen. De SQS55XP-Q Smart Boardmaster is een zwaar nietaparaat voor grote Q nieten.

Toepassingen: Prefab huizen met elementen van hout, houtvezel plaat, houtvezel cementplaat, OSB, etc.
Positionering: de afstand tussen de nieten elektronisch instelbaar (met behulp van de PLC) in een vooraf bepaalde afstand van 70 of 140 mm. Voldoen deze tussenafstanden niet aan het lastenboek van de te hechten producten dan zal de geïntegreerde digitale regelinstallatie u toelaten tussenafstanden te programmeren. 

De minimale afstand, van 30 mm tussen de nieten, kan u via deze geïntegreerde regelinstallatie vergroten per stap van 5 mm.
Afstandsinstelling: deze is conform DIN1052, de geleide rail verzekert de exacte consistente afstand tot de rand van het element, wat betekent dat de veiligeheidsmarge zoals bepaald in de DIN 1052 makkelijk gehaald wordt.
Universeel: de machine kan ook zonder geleide rail gebruikt worden voor houtconstructies en kozijnen.
Gebruikersvriendelijk: de stopper op de rail geeft eenvoudig de afstand aan tot de grens van het element, het nieten gebeurt simpelweg door de machine langs de geleide rail te bewegen, 2 handvatten voor meer gebruikerscomfort


Documenten

Technische informatie

Artikel nr.
EJ04000
Gewicht
10.30 kg
Lengte
337 mm
Hoogte
337 mm
Breedte
331 mm
Triggerwijze
Automatic
Type bevestigingsmiddel
Q - G15
Voor lengtes
38 - 63 mm
Luchtverbruik/schot
180 l/min @ 60 cycles/min.
Maximale druk
5 - 8.3 bar
Geluidsniveau
99 dB
;